DUX DUCIS Aimo Mag – armored maska kompatibilna sa MagSafe za Apple iPhone 15 Pro Max crna

16,90  sa PDV

Kompatibilnost s MagSafeom

Dostupno: Na zalihi SKU: 6934913025062 Oznake: , Brend:

Opis

DUX DUCIS Aimo Mag – armored maska kompatibilna sa MagSafe za Apple iPhone 15 Pro Max crna

Torbica Dux Ducis Aimo Mag, kompatibilna s MagSafeom, savršen je izbor za one koji cijene funkcionalnost i stil. Debeli, fleksibilni TPU okvir i kruta stražnja strana od PC a pružaju učinkovitu zaštitu od padova i udaraca. Zanimljiv, moderan dizajn kućišta, kao i jednostavan pristup svim tipkama i priključcima, čine ovu masku pravom poslasticom za svakog korisnika pametnog telefona.

Kompatibilnost s MagSafeom omogućuje bežično punjenje telefona bez skidanja kućišta. To znatno olakšava svakodnevnu upotrebu telefona i također vam omogućuje korištenje magnetskih dodataka kao što su powerbank ili novčanik. To znači da svoj telefon uvijek možete držati potpuno napunjen, bez obzira gdje se nalazite.

Zaštita vašeg uređaja ključna je funkcija svakog kućišta. Debeli, fleksibilni TPU okvir i čvrsta stražnja strana računala nude učinkovitu zaštitu od padova i udaraca. Uzdignuti rubovi oko zaslona i kamere dodatno štite ove osjetljive komponente telefona od ogrebotina i drugih oštećenja.

Jedinstvena značajka ove maske je mogućnost obješenja telefona na zglob, vrat ili rame zahvaljujući rupama za vezicu ili remen. Ova funkcija znači da je telefon uvijek pri ruci i spreman za akciju, bez brige o njegovoj sigurnosti.

Moderan dizajn još je jedna prednost kućišta Dux Ducis Aimo Mag. Jedinstveni izgled čini telefon s ovom maskom privlačnim i naglašava vaš individualni stil. Sve to bez žrtvovanja lakog pristupa svim gumbima i priključcima. Zahvaljujući precizno izrezanim rupama, možete koristiti sve funkcije telefona bez skidanja kućišta.

Specifikacija:
Serija: Dux Ducis Aimo Mag
Materijal: TPU + PC
Kompatibilnost s: MagSafe

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “DUX DUCIS Aimo Mag – armored maska kompatibilna sa MagSafe za Apple iPhone 15 Pro Max crna”