Dudao magnetski USB kabel + komplet utikača Lightning / USB Type C / Micro USB 3 A 1 m siva

9,28  (69,92 kn) sa PDV

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRKDostupno: Na zalihi SKU: 6973687240950 Oznake: , Brend:

Opis

Dudao magnetski USB kabel + komplet utikača Lightning / USB Type C / Micro USB 3 A 1 m siva

S jednim magnetskim USB kabelom sa sklopivim utikačem koji je dizajnirao Dudao, možete upravljati s tri različita sučelja! Set uključuje savjete prikladne za USB ulaze tipa C, mikro USB i Lightning. Prikladno napunite telefon dok vozite automobil ili dok radite na računalu.

Specifikacija:

Duljina: 1 m

Vrsta priključka: uređaji s USB priključkom tipa C, mikro USB -om i Lightningom

Sklopivi utikač

Funkcije kabela: samo punjenje baterije

Zaboravite na uključivanje i isključivanje kabela

Ovaj je proizvod moderna i prikladna alternativa klasičnim kabelima. Kraj utikača umetnut je u priključak za punjenje na telefonu, a ostatak kabela pričvršćen je uz pomoć magneta, koji se međusobno privlače optimalnom silom, jamčeći stabilnu vezu bez smetnji. Spojite utikač na pametni telefon i možete se spojiti na kabel nakon što spojite dva elementa. Brzo, zar ne?

Zaštita telefona

Pitate se kako ovaj USB kabel štiti vaš pametni telefon? To je lako. Odgovarajući utikač može se trajno ugraditi u njega, zahvaljujući čemu štiti ulaz od prljavštine, uglavnom prašine. Ugrađeno telefonsko sučelje zaštićeno je od stalnog umetanja i uklanjanja utikača.

Inovativne tehnologije

Elementi prekriveni 24-karatnim zlatom ne prljaju se i ne oksidiraju. Osim toga, nova, poboljšana jezgra uređaja zaštićena je od pregrijavanja, spremna za kontinuirani rad. Inovativna rješenja također uključuju mogućnost presavijanja kraja kabela za 90 stupnjeva udesno i ulijevo. Zahvaljujući tome, uvijek će se prilagoditi mjestu na kojem leži, a držanje telefona spojenog na punjač u ruci također će biti prikladnije.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Dudao magnetski USB kabel + komplet utikača Lightning / USB Type C / Micro USB 3 A 1 m siva”