Dudao magnetni držač telefona za auto bežični Qi punjač 15 W (kompatibilan s MagSafeom za iPhone)

19,90  (149,94 kn) sa PDV

Dudao magnetni indukcijski punjač za automobilski nosač 15W

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRKDostupno: Nema na zalihi SKU: 6973687241582 Oznake , , , , , Brend:

Opis

Dudao magnetni držač telefona za auto bežični Qi punjač 15 W (kompatibilan s MagSafeom za iPhone)

Dudao magnetni indukcijski punjač za automobilski nosač, 15 W

Kad putujete automobilom, vjerojatno dobro znate da potraga za savršenim držačem i kabelom punjača može biti iznimno zamorna. Nije uvijek moguće prilagoditi odgovarajuću opremu veličini telefona, a često je potrebno i ukloniti dodatni poklopac tako da stane u držač. Ti će problemi nestati ako odaberete proizvod iz tvrtke Dudao.

Najvažnije značajke:

Može se puniti bez uklanjanja kućišta

Savršeno za duže rute

Kompaktne dimenzije gadgeta

Zgodna ugradnja u ventilacijsku rešetku

Moderan dizajn

Univerzalno rješenje za telefon

Na dugom putovanju automobilom najčešći je problem ravan telefon. Obično je to zbog činjenice da koristite navigaciju ili upućujete pozive pomoću handsfree pribora. Rješenje ovog problema je indukcijski punjač iz Dudaa. Spojen na standardnu ​​utičnicu za automobil 12V / 24V, također se koristi kao punjač i magnetski držač. Odabirom jednog uređaja imate dvije mogućnosti.

Brza i jednostavna montaža magnetnog punjača

Način ugradnje magnetnog punjača Dudao iznimno je jednostavan. Set uključuje poseban vrh koji je prilagođen ventilacijskoj rešetki automobila. Toliko je univerzalan da ga možete jednostavno prilagoditi svakom vozilu. Stezaljka je jaka i sprječava njeno kretanje tijekom vožnje – čak i pri iznenadnom pokretanju ili kočenju. Osim toga, vrh na koji je telefon pričvršćen je pomičan, što vam omogućuje postavljanje bilo kojeg odabranog kuta.

Oprema je iznimno praktična. Nakon što je montiran u zračni otvor vozila, sve što trebate učiniti je približiti telefon dovoljno blizu da ga magnet privuče. Za razliku od drugih rješenja, magnet koji se koristi u ovom modelu toliko je jak da ne morate svaki put skidati dodatni poklopac s telefona. Učinkovito drži pametni telefon u jednom položaju. Ne morate brinuti da će se prilikom ulaska u rupu odvojiti od punjača.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Dudao magnetni držač telefona za auto bežični Qi punjač 15 W (kompatibilan s MagSafeom za iPhone)”

Specifikacija:

Marka: Dudao
Tip: Auto punjač
Metoda punjenja: Induktivna
Način montaže: Za ventilaciju automobila
Način pričvršćivanja telefona: Jak magnet
Mogućnost postavljanja: okomito ili pod bilo kojim kutom (cijeli raspon 360 °)
Snaga: 15 W
Priključak: 12V / 24V utičnica
Set sadrži:

1x punjač za automobil