Držač za auto magnetni na okrugli otvor za zrak (na primjer Mercedes auta) crni

11,93  sa PDV

Mjesto ugradnje: Okrugli ventilacijski otvor

Dostupno: Nema na zalihi SKU: 5903396156588 Oznaka:

Opis

Držač za auto magnetni na okrugli otvor za zrak (na primjer Mercedes auta) crni

Osigurajte sigurnu vožnju s auto držačem. Magnetski prsten omogućuje prilagodbu položaja pametnog telefona individualnim potrebama, a 4 ugrađena magneta osiguravaju čvrsto prianjanje. Montaža na okrugli ventilacijski otvor.

Izdržljiva konstrukcija omogućuje montažu uređaja u bilo kojem položaju — bočni gumbi, ulazi za punjenje i slušalice ostat će nepokriveni tako da ih možete udobno koristiti cijelim putem. Sve zahvaljujući ugrađenom magnetskom prstenu s 4 magneta koji će održati pametni telefon stabilnim čak i tijekom dinamične vožnje. Pratite navigaciju, listajte obavijesti ili mijenjajte pjesme na ekranu u potpunoj sigurnosti i za sebe i za putnike.

Izrađen od visokokvalitetnog ABS-a i PC držača jamči izdržljivost i udobnost korištenja. Čvrsto stezanje s podešavanjem od 4,5 do 6,7 cm olakšava pričvršćivanje na okrugli ventilacijski otvor (kao kod Mercedes-Benz modela) i prilagođavanje držača unutrašnjosti automobila. Zahvaljujući tome, uređaj će ostati na mjestu i neće se oštetiti čak ni na neravnim cestama.

Specifikacija:
Crna boja
Materijal: ABS + PC
Težina: 102 g
Unutrašnji magneti: 4
Podešavanje kopče za montažu: 4,5–6,7 cm
Mjesto ugradnje: Okrugli ventilacijski otvor (npr. u automobilima Mercedes-Benz)

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Držač za auto magnetni na okrugli otvor za zrak (na primjer Mercedes auta) crni”