CARBON PREMIUM maska za SAMSUNG GALAXY A52 5G / A52 LTE (4G) / A52S crna

9,90  sa PDV

U slučaju pada ojačani uglovi apsorbiraju silinu udarca

Dostupno: Na zalihi SKU: 5903396177484 Oznake: , Brend:

Opis

CARBON PREMIUM maska za SAMSUNG GALAXY A52 5G / A52 LTE (4G) / A52S crna

Futrola Carbon Premium najbolja je zaštita za vaš telefon svaki dan. Štiti vaš uređaj od padova, ogrebotina i prašine. Prekrivena sjajnom teksturom od ugljičnih vlakana za elegantan izgled.

Potpuna zaštita
Svaki pametni telefon treba čvrstu masku koja će zaštititi vašu opremu od oštećenja u slučaju neočekivanih padova. Futrola Carbon Premium odgovor je na veliku potrebu za osjećajem sigurnosti. U slučaju pada ojačani uglovi apsorbiraju silinu udarca, a izbočeni rubovi dodatno štite ekran i kameru. Protuklizni silikon osigurava da telefon ne ispadne iz ruke.

Udobnost korištenja
Kućište možete jednostavno održavati čistim. Integrirani gumbi sprječavaju ulazak prašine i prljavštine ispod kućišta. Carbon Premium također ima sve potrebne izreze za utičnice i kameru, tako da možete bez problema koristiti funkcije telefona.

Induktivno punjenje bez prepreka
Ako koristite induktivne punjače, imamo dobre vijesti za vas! S futrolom Carbon Premium možete puniti svoj pametni telefon bez skidanja futrole.

Moderan izgled
Cijenite li dobar ukus i bezvremensku eleganciju? Dizajnerski karbonski motiv koji se koristi na Carbon Premium kućištu čini vaš telefon još privlačnijim.

Specifikacija:

Materijal: TPU

Producer:OEM
Device brand:Samsung
Device model:Galaxy A52 ,Galaxy A52 5G ,Galaxy A52s 5G
Color:black
Magnetic holder support:NO
Wireless charging support:Yes

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “CARBON PREMIUM maska za SAMSUNG GALAXY A52 5G / A52 LTE (4G) / A52S crna”