Bestsuit Flexible 5D Full Glue hibridno staklo za Samsung Galaxy S23FE crno (Hot Bending) – radi čitač otiska prsta

17,90  sa PDV

pokriva cijeli zaslon, uključujući zakrivljenost zaslona

Dostupno: Na zalihi SKU: 5903396227387 Oznake: , Brend:

Opis

Bestsuit Flexible 5D Full Glue hibridno staklo za Samsung Galaxy S23FE crno (Hot Bending) – radi čitač otiska prsta

Superfleksibilno hibridno staklo iz Bestsuita, koje prekriva cijelu površinu zaslona uključujući i obline. Staklo je kaljeno tehnologijom Hot Bending, koja još bolje reproducira sliku i smanjuje izobličenja. Sa čitačem otiska prsta radi besprijekorno.

Jedinstvena kombinacija kaljenog stakla debljine 0,38 mm i PET folije čini staklo čvrstim i fleksibilnim – može se saviti do 180 stupnjeva! Zahvaljujući ovoj fleksibilnosti, rubovi stakla ne oštećuju se i ne pucaju, produžujući njegov vijek trajanja.

Staklo je proizvedeno tehnologijom Hot Bending – krivulje stakla se formiraju dok je vruće, zahvaljujući čemu staklo još bolje reproducira sliku i smanjuje eventualna izobličenja. Rubovi stakla su zaobljeni što jamči sigurnu upotrebu, a tanka formula ne zadebljava telefon i ne ometa korištenje presvlaka.

Besprijekoran rad čitača otisaka prstiju u modelima kao što su Samsung S23, S21, Note 10, Note 23 čini korištenje stakla još ugodnijim i praktičnijim.

Staklo ima ljepilo po cijeloj površini (full glue) što jamči savršeno prianjanje. Visoka prozirnost osigurava izvrsnu jasnoću slike, a oleofobni premaz sprječava otiske prstiju.

Staklo uključuje elemente potrebne za samomontažu, uključujući adapter. Nakon nanošenja ispod stakla ne ostaju mjehurići zraka, niti se nakuplja prašina i prljavština. Nakon skidanja staklo ne ostavlja nikakve tragove na ekranu.

Svojstva :
Ljepilo: Na cijeloj površini
Stupanj pokrivenosti zaslona: pokriva cijeli zaslon, uključujući zakrivljenost zaslona
Materijal: hibrid kaljenog stakla i PET-a
folija Debljina: 0,38 mm
Izgled: dostupan s crnim okvirom
Oleofobni premaz: da
Tehnologija vrućeg savijanja, savršena reprodukcija slike, radi s čitačem otiska prsta

Set uključuje:
– kaljeno staklo
– mokra krpa
– suha krpa
– naljepnice protiv prašine
– lopaticom za izravnavanje staklene površine
– krpa sa slojem Nano Coating
– adapter koji olakšava ugradnju stakla

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Bestsuit Flexible 5D Full Glue hibridno staklo za Samsung Galaxy S23FE crno (Hot Bending) – radi čitač otiska prsta”