Baseus Tungsten Gold kabel USB na iPhone 2.4A 2m (crni)

11,93  sa PDV

Fast Charging Data kabel

Dostupno: Na zalihi SKU: 6953156204966 Oznake: , Brend:

Opis

Baseus Tungsten Gold kabel USB na iPhone 2.4A 2m (crni)

Podatkovni kabel za brzo punjenje Tungsten Gold dizajniran je za punjenje proizvoda tvrtke Apple, uključujući 12/11/X. Uz izlazni napon od 2,4 A, vrijeme punjenja je smanjeno. Kabel također omogućuje brzi prijenos podataka do 480 Mbps, tako da omogućuje i brzo punjenje baterije i također jednako brz prijenos podataka.

Kabel je opremljen inovativnim čipom koji usklađuje struju s vašim uređajem i osigurava stabilno punjenje. Štoviše, vaš telefon je zaštićen od prekomjernog punjenja i prekomjerne struje. Tako su i vaš uređaj i njegova baterija zaštićeni. Osim toga, možete sigurno koristiti svoj telefon tijekom punjenja jer je uređaj zaštićen od pregrijavanja.

Kabel je izuzetno izdržljiv, zahvaljujući korištenju visokokvalitetnih materijala i modernim rješenjima. Čvrste bakrene žice unutar kabela osiguravaju sigurno punjenje. S vanjske strane kabel je zaštićen izdržljivim najlonskim vlaknima koja štite od oštećenja, a čičak traka olakšava spremanje. Spoj između kabela i utikača dodatno je ojačan kako bi vam kabel služio što duže.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Baseus Tungsten Gold kabel USB na iPhone 2.4A 2m (crni)”

Marka Baseus
Naziv Tungsten Gold Fast Charging Data kabel USB na iP 2.4A
Model CALWJ-A01
Materijal Najlon + legura cinka
Crna boja
Duljina 2m
Priključci USB, Lightning
Brzina prijenosa 480MB/s

12 mjeseci