Baseus Metal Age Gravitational Holder za CD utor

14,59  sa PDV

Držač mobitela za postavljanje u CD utor

Dostupno: Na zalihi SKU: 6953156291508 Oznake: , Brend:

Opis

Baseus Metal Age Gravitational Holder za CD utor

Novi Baseus držač zbog svoje metalne konstrukcije jamči natprosječnu čvrstoću i pouzdanost. Osim toga, postupak bojanja uređaja izveden je istom metodom kojom se Mac uređaji premazuju bojom. To jamči visoku otpornost na ogrebotine i matiranje boje. Osigurajte kvalitetu i pouzdanost godinama.

Mehanički lančanik je izuzetno precizan tijekom rada. Zbog svoje metalne konstrukcije otporan je na habanje. Tijekom rada osigurava tišinu i stabilnost ručke bolje nego ikada.

Uređaj, zahvaljujući svojoj čvrstoj trostrukoj ručki, osigurava stabilnost i bez vibracija čak i na najneravnijim cestama. Uz gravitacijsku stezaljku, možete rukovati ručkom jednom rukom. Spustite telefon i pogledajte kako uređaj štiti vaš pametni telefon od gravitacije. Osjetite udobnost i sigurnost uz pouzdani Baseus držač.

Uređaj je siguran i za telefon i za auto. Poboljšani, još tanji silikonski jastučići osiguravaju da telefon neće biti ogreban čak i ako je umetnut u ležište bez zaštitnog kućišta. Osim toga, visokokvalitetni silikon jamči stabilno držanje bez klizanja. Prestanite brinuti o ogrebotinama uzrokovanim nedostatkom zaštitnog kućišta.

Ručke uređaja su male i postavljene na mjesta koja ne blokiraju bočne tipke pametnog telefona. Osim toga, donji terminal je dizajniran tako da možete jednostavno spojiti svoj telefon na punjač. Jednostavna i funkcionalna rješenja za veću udobnost tijekom vožnje. Osim toga, priključak za CD utor omogućuje korištenje postolja u onim automobilima gdje nije moguće pričvrstiti postolje na rešetku ili staklo.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Baseus Metal Age Gravitational Holder za CD utor”

Producent Baseus
Model Metal Age Gravity Car Mount (CD verzija)
Šifra proizvoda SUYL-J01
Materijal aluminij, ABS
Vrsta držača CD utora
Kompatibilnost Uređaji širine 65-90 mm
Crna boja

12 mjeseci