Baseus Cafule USB kabel za USB-C 66W 2m (crni)

13,92  sa PDV

Snaga 66W

Dostupno: Na zalihi SKU: 6953156209770 Oznake: , , Brend:

Opis

Baseus Cafule USB kabel za USB-C 66W 2m (crni)

Kabel ovog modela služi za brzo punjenje putem SCP 66W i Quick Charge tehnologije. Istodobno može i prenositi podatke. Podržava telefone kao što su Huawei, Xiaomi, Honor i Samsung. Proizvod je izrađen od najkvalitetnijih materijala. Oni su bakar, najlon i metal, guma. To osigurava da se kabel ne deformira i da se može dulje koristiti.

Pomoću kabela svoj Huawei telefon možete napuniti do 64% ili 74% u samo 30 minuta. SCP 66W i Quick Charge tehnologija brzog punjenja gura se od strane proizvoda. Osim Huaweija, podržani su i drugi brendovi telefona, kao što su Xiaomi, Honor i Samsung. Snaga kojom se kabel puni je 66 W.

Za izradu kabela koristi se bakrena jezgra koja djeluje kao učinkovit vodič. Dodatno, opremljena je ojačanjima od najlonske pletenice. Osim toga, ima metalne krajeve utikača koji se uklapaju u priključke koji su otporni na hrđu. Kabel je otporan na deformacije. Gumeni elementi štite ulaz telefona od grebanja. Set uključuje čičak za pričvršćivanje kabela.

Kabel omogućuje punjenje i prijenos podataka istovremeno. Da biste to učinili, samo trebate spojiti proizvod na računalo. Prijenos brzinama do 480 Mbps moguć je zahvaljujući USB 2.0 standardu.

 

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Baseus Cafule USB kabel za USB-C 66W 2m (crni)”

Marka Baseus
Model CAKF000201
Materijal Legura cinka + najlonska pletenica + metalni krajevi
Brzina prijenosa 480 Mbps
Snaga 66W
Duljina 2m
Ulazno sučelje USB
Izlazno sučelje USB tipa C

12 mjeseci