BASEUS auto držač za naslon za glavu sjedala crni

15,93  sa PDV

Kompatibilnost: uređaji od 4,7”-12,9”

Dostupno: Na zalihi SKU: 6953156261358 Oznake: , Brend:

Opis

BASEUS auto držač za naslon za glavu sjedala crni

Praktičan držač za telefon ili tablet na naslonu za glavu. Dizajniran da zabavlja putnike tijekom dugih putovanja automobilom. Kompatibilan s uređajima dijagonale od 4,7” do 12,9”.

Raspon podešavanja od 360 stupnjeva omogućuje vam postavljanje uređaja pod kutom koji je ugodan za vas i druge. Mekani silikon, koji prekriva čeljusti i prednji dio drške, osigurava stabilnost uređaja i štiti ga od ogrebotina.

Kompatibilan s automobilima u kojima nasloni za glavu imaju dva nosača s razmakom od 140 do 180 mm. Držač je kompatibilan s mobitelima i tabletima dijagonale od 4,7” do 12,9”.

Izrađen od visokokvalitetne aluminijske legure otporne na oksidaciju, koroziju i dugotrajan u uporabi, osigurava pouzdanu trajnost pribora. Zahvaljujući posebnom udubljenju, možete slobodno priključiti slušalice, kabel za punjenje i druge dodatke.

Mogućnost postavljanja uređaja okomito ili vodoravno. Podesiva stezaljka za različite veličine telefona ima mekanu silikonsku podlogu za najbolju zaštitu vašeg uređaja. Ne ostavlja tragove, ogrebotine i mrlje.

Specifikacija:
Materijal: plastika, TPE, ABS, aluminij
Vrsta montaže: stezaljka
Montaža: naslon za glavu autosjedalice
Kompatibilnost: uređaji od 4,7”-12,9”.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “BASEUS auto držač za naslon za glavu sjedala crni”