Opis

Baseus 0,3 mm puni stakleni kaljeni stakleni film (pakiranje od 2 komada) za iPhone XR/11 6,1 inča

Pobrinite se za sigurnost svog pametnog telefona. Kaljeno staklo Baseus odlikuje se debljinom od samo 0,3 mm i iznimno je izdržljivo. Savršeno će zaštititi ekran vašeg telefona. Savršeno pristaje uz iPhone XR i 11, ne utječe na udobnost korištenja i vrlo se jednostavno postavlja.

Baseus kaljeno staklo će pouzdano zaštititi vaš iPhone zaslon. Pružit će mu otpornost na udarce i ogrebotine. Više se ne morate brinuti ako vam telefon padne ili ga slučajno stavite u džep s ključevima! Ono što je važno, svaki proizvod je rigorozno testiran kako bi se potvrdila njegova visoka kvaliteta. Kladite se na provjerena rješenja i budite sigurni da je vaš pametni telefon dobro zaštićen!

Dodatak je dizajniran posebno za iPhone XR i 11. Staklo savršeno pristaje na zaslon vašeg pametnog telefona, a njegovi rubovi su zaobljeni i ne ističu se. Osim toga, ugrađeni poklopac štiti mikrofon i zvučnike od prašine. Dodatak također ni na koji način ne utječe na kvalitetu prikazane slike, a dizajn bez okvira pruža široko vidno polje.

U kompletu ćete pronaći alat jednostavan za korištenje koji će vam pomoći da instalirate dodatak. Ne brinite da ćete ga zalijepiti nakrivo ili vidjeti mjehuriće zraka ispod njega! Staklo ima i poseban premaz koji će ga zaštititi od otisaka prstiju i olakšati čišćenje. Dodatak također pruža zaštitu za oči – čak i tijekom dulje upotrebe. Kada je montiran, također možete koristiti funkciju ID lica bez ikakvih problema.

U kutiji
Kaljeno staklo x2
Paket za čišćenje ekrana
Alat za instalaciju

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Baseus 0,3 mm puni stakleni kaljeni stakleni film (pakiranje od 2 komada) za iPhone XR/11 6,1 inča”