Armor Mag Cover maska kompatibilna s MagSafe za iPhone 15 Pro crna

14,80  sa PDV

kompatibilna s MagSafe tehnologijom

Dostupno: Na zalihi SKU: 5903396219351 Oznake: , , Brend:

Opis

Armor Mag Cover maska kompatibilna s MagSafe za iPhone 15 Pro crna

Omogućite svom pametnom telefonu iznimnu zaštitu s kućištem Armor Mag Cover šarene, ojačane strukture s podignutim rubovima koja štiti od oštećenja i ogrebotina. Proizvod je kompatibilan s MagSafe tehnologijom, koja između ostalog omogućuje: induktivno punjenje.

Armor Mag Cover maska za iPhone jamstvo je visokokvalitetnih materijala i pune udobnosti. Podrška za inovativnu MagSafe tehnologiju omogućit će vam punjenje telefona bez korištenja kabela. Magneti ugrađeni u prsten znače da ne morate uklanjati masku kako biste induktivno napunili bateriju svog telefona. Također možete slobodno koristiti magnetske auto nosače bez brige o čvrstoći nosača tijekom vožnje. Štoviše, sam prsten se može slobodno naginjati da služi kao stalak.

Kućište je izrađeno od čvrste plastike koja je dovoljno izdržljiva da dugo traje. Štiti telefon od neželjenih posljedica pada s visine, kao i ogrebotina na glatkim površinama (što dodatno jamči unutarnja obloga). Uzdignuti rubovi oko zaslona i otok kamere štite rubove pametnog telefona.

Specifikacija:

Materijali: PC + TPU
Podržava MagSafe tehnologiju bežičnog punjenja.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Armor Mag Cover maska kompatibilna s MagSafe za iPhone 15 Pro crna”